Mijn naam is Nadieh van Leijen en ik ben werkzaam bij De Feel Good Factory op maandag, woensdag en vrijdag.

 

Make-up en huidverzorging vind ik ontzettend leuk en ik volg dan ook veel influencers om op de hoogte te zijn van de laatste trends. Als het goed is rond ik volgend jaar mijn MBO-4 opleiding all-round schoonheidsspecialiste af bij instituut AMICE in Hoevelaken. En dan kan ik fulltime starten in de salon met alle behandelingen.  Hier kan ik niet op wachten!

Mijn passie ligt vooral bij visagie en facials. Voor mijn visagie ben ik zelfs geslaagd met een 9! 

 

Op dit moment heb ik al een flink aantal onderdelen afgerond en geef ik dus al een aantal behandelingen in de salon. Vorig  jaar heb ik ook diverse trainingen gevolgd voor wimperverlening, wimperlifting, wenkbrauwlifting, spraytan, henna en hybridbrows. 

Ook volg ik alle trainingen in de salon om goed op de hoogte te zijn van de merken die wij voeren in de salon en de producten die wij verkopen.

Naast dat ik het ontzettend leuk vind om alles te leren over dit mooie vak, vind ik het ook heel fijn om mensen in de watten te leggen en echt even te laten genieten in de behandelstoel.

Het leuke aan het vak is natuurlijk de band die je opbouwd met je klanten en de prachtige resultaten die je kunt boeken met onze mooie producten en behandelingen.

 

Hopelijk ontmoet ik jou ook snel bij mij in de salon voor een heerlijke behandeling of een mooie make-up!

 

Liefs,

Nadieh