Diego dalla Palma

 

Het Italiaanse merk Diego dalla Palma professional heeft sinds de start een pioniersfunctie op de markt van professionele skincare. Door hun 58 jaar lange expertise, geavanceerde onderzoeken gericht op nieuwe actieve ingrediënten en toegepast onderzoek naar nieuwe structuren of toepassingsmogelijkheden, worden zij beschouwd als één van de meest innovatieve merken wereldwijd. 

De innovatieve ideeën die Diego dalla Palma professional ontwikkelt, zijn het resultaat van een intensieve samenwerking tussen een onderzoeksteam en wetenschappelijke centra en universiteiten. Voorstellen worden geëvalueerd in het RVB technisch laboratorium waar de beste resultaten worden geanalyseerd en de beste producten ontwikkeld. 

Aan het hoofd van het laboratorium van Diego dalla Palma professional staat Dokter Anna Mastropaolo. Zij is de R&D manager en technisch directeur. Haar studies heeft ze gedaan aan de universiteit van Ferrara in Italië, daar behaalde ze haar diploma cosmetologie. Met haar 18 jaar ervaring geeft ze de garantie voor kwaliteit, innovativiteit en resultaat van de producten en behandelingen.

 

 

 

 

 

Ons team

Dana

Laura

Nadieh

Liza

We love to let you glow