Hi Beauty,

 

Mijn naam is Dana, eigenaresse van De Feel Good Factory.

 

Na een flink aantal jaren in de beauty te hebben gewerkt en daarna te hebben gestudeerd en als coach te hebben gewerkt, wilde ik graag deze twee werelden laten samenkomen.

Dit, omdat ik geloof dat het een niet zonder het ander kan. Voel je je goed van binnen maar ben je niet tevreden met wat je in de spiegel ziet of andersom; dan zul je nooit compleet gelukkig zijn.

Zo is De Feel Good Factory ontstaan. Wij geloven in het hele plaatje. Helemaal ontspannen, pure verwennerij met producten en ontspannende massages bij iedere facial en een goed gesprek als daar behoefte aan is. Dit maakt dat wij altijd net dat beetje meer geven.

Onze producten zijn altijd goed voor ons, onze dieren en natuur. Dit betekend voor ons dat er zo min mogelijk schadelijke stoffen in mogen zitten en dat de producten zoveel mogelijk vegan en natuurlijk zijn.

Onze behandelingen zijn altijd met een "beleving" : Alles draait om ontspanning doormiddel van zachte geuren, fijne massages, kaarslicht, verse bloemen en fijne muziek.

Ook vinden wij het belangrijk dat je resultaat ziet. En dan wel zo snel mogelijk. ;-)

 

Kortom; we willen alles geven om jou dat verwenmoment te geven dat je verdient en nodig hebt. 

 

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in onze heerlijke salon of onze fantastische headspa.

 

Liefs,

 

Dana